Termeni și condiții

1. Elemente definitorii

Următorii termeni vor însemna:

Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă și care este utilizator înregistrat al site-ului www.allfarm.ro.

Vânzător: S.C. INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J23/2774/15.06.2018, CUI RO 39496091, email: no-reply@allfarm.ro

Produse și Servicii – orice produs și serviciu menționat în comanda care urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să achite contravaloarea acestora, dacă acestea nu au fost achitate deja

Contract – O comandă confirmată de către Vânzător.

2. Documente contractuale

Site-ul www.allfarm.ro, denumit în continuare allfarm.ro, este proprietatea S.C. INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J23/2774/15.06.2018, CUI RO 39496091, email: no-reply@allfarm.ro

Utilizarea site-ului All Farm de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a acceptării utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca mod de comunicare scrisă la distanță.

Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător, iar termenii și condițiile prezentate în această pagină (“Termeni și condiții”) stau la baza acestuia.

Recomandăm citirea cu atenție a paginii “Termeni și Condiții”.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă, ultima versiune putând fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și Condiții”. Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor și modalităților de contact furnizate în secțiunea “Contact”.

3. Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului All Farm – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. – este proprietatea SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC All Farm Integrated Solutions SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

4. Produsele și serviciile oferite de SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL pe www.allfarm.ro

Produsele comercializate prin intermediul allfarm.ro sunt produse din categoria alimente, în ambalajul original al producătorului sau ambalate si etichetate in regim propriu, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori sau in termenul legal acceptat de Directia Sanitar Veterinara, iar în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală conform legislației în vigoare si bon fiscal in cazul in care plata se face numerar la primirea comenzii.

Calitatea produselor este garantată de către producători și/sau furnizorii acestora.

Unitatea de masură pentru produsele comercializate prin intermediul acestui site este bucata, mililitru, litru, gram sau kg., unitatea de masura fiind specificata la fiecare produs in parte. Pentru produsele care se vand la greutate variabila toate informatiile necesare se regasesc pe site, la fiecare produs in parte. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade în sarcina producătorului care a afisat pe ambalaj respectivele informații, cat si in sarcina All Farm pentru produsele cu greutate variabila.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a unui furnizor de produs, nu exista in stocul Furnizorului sau nu respectă calitatea cerută de Vânzător.

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Ne rezervăm dreptul de refuza colaborarea cu clienții care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clienții care au comenzi livrate refuzate, din motive neîntemeiate.

Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ toate taxele și nu includ costurile de livrare. Prețul primit în momentul confirmării comenzii prin email, telefonic sau alta metoda de comunicare adecvata, va fi același cu pretul de achiziție tipărit pe factură, cu exceptia produselor care se vand la kg si a caror valoare va fi calculata in functie de gramajul produsului aferent. Pretul pe kg este specificat pe site la fiecare produs care se vinde la greutate variabila.

Valoarea minimă necesară pentru lansarea unei comenzi este de 50 lei.

Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). Conținutul allfarm.ro (texte, descrieri ale produselor, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor și furnizorilor.

5. Plata comenzii

Produsele comandate pe site-ul www.allfarm.ro trebuie achitate integral.

Plata produselor comandate, conform acestor “Termeni si Conditii” se poate face on-line prin card bancar, Numerar in momentul livrarii sau cu Ordin de Plata la cerere. Pentru plata produselor prin OP, dovada plății trebuie trimisa prin email la adresa no-reply@allfarm.ro cu minim 12 ore inainte de livrarea comenzii.

Pentru produsele pe care le vindem la greutate variabila (indicat in descrierea produslui) factura se va emite conform gramajului produsului livrat. Pentru plata prin card direct pe site si plata cu OP diferentele se vor credita automat clientului prin platforma Banca Transilvania sau direct in contul IBAN al acestuia.

6. Livrarea comenzii

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL își rezervă dreptul de a informa clientul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, înainte de onorarea acesteia.

Livrarea produselor comandate se va face doar în Bucuresti și Ilfov (in localitatile mentionate pe site la “Livrare”), prin personalul de livrări SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL sau partenerii acestuia, in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, cu excepția zilelor de sărbătoare legală sau a zileler decise de conducerea societatii, la termenul agreat de la confirmarea comenzii.

Comanda minima plasată pe site este de 50 lei. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de client.

Costurile de punere la dispoziție sunt următoarele:

  • 20 lei pentru o valoare a comenzii cuprinsa intre 49.99 RON – 149.99 RON;
  • 15 lei pentru o valoare a comenzii cuprinsa intre 149.99 RON – 249.99 RON
  • GRATUIT pentru o valoare a comenzii mai mare de 250 RON.

Condițiile de livrare sunt supuse schimbării fără o notificare în prealabilă.

Toate taxele de transport conțin TVA.

7. Transferul proprietății

Transferul proprietății asupra Produselor și Serviciilor se realizează în momentul livrării (presupune primirea facturii fiscale prezentată de personalul Vânzătorului).

8. Returul

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL comercializează și produse din categoria alimentare. Conform legislației în vigoare (ord. 1302000 completată de legea 512003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art. 12, pct. a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele cumpărate de pe allfarm.ro pot fi refuzate doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de Cumpărător.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL de la acest Cumpărător.

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL ofera garantie totala pentru produsele care nu corespuns calitativ cu solicitarea initiala. Pentru problemele semnalate oferim un cupon de reducere cu valoare, cel putin, egala cu contravaloarea produselor necorespunzatoare. Astfel, acordam:

  1. Voucher de 11 RON pentru situatia produselor cu valoare cuprinsa intre 1-11 RON
  2. Voucher 25 RON pentru situatia produselor cu valoare cuprinsa intre 12-25 RON
  3. Pentru situatia produselor cu valoare mai mare de 25 RON clientii vor fi contactati si se va clarifica metoda de returnarea a banilor (Voucher, pe card/in cont).

La solicitarea expresa a clientului putem returna banii direct pe card sau in contul IBAN al clientului si pentru situatiile 1si 2.

9. Promoții, tombole și concursuri

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL stabilește regulamentele pentru promoțiile, tombolele și concursurile pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostința eventualilor Cumpărători numai prin intermediul SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site sau anuntate pe canalele de socializare și care sunt înregistrate de către Vânzător în perioada de timp specificată în regulament în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

10. Limitări de responsabilitate

Site-ul allfarm.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând, dar nelimitându-se la modificări ale site-ului, ale setărilor sau ale scripturilor. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorită utilizării anumitor browsere pentru vizitarea allfarm.ro. Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul allfarm.ro și nu poate fi făcut responsabil de orice tip de relație/tranzacție/colaborare/etc. care se stabilește între Dvs. și acestea. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Informațiile prezentate pe site sunt pentru uz personal și pot fi reproduse prin tipărire doar în acest scop. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau încorporate într-un alt document sau material fără permisiunea scrisa a SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL.

Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informației prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparătorii sunt de acord, în mod expres, că folosirea acestui site și cumpărarea bunurilor și serviciilor oferite se face pe propriul risc.

11. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul All Farm a Cumpărătorilor este gratuită și voluntară, și implică bifarea casutei aferente in momentul inregistrarii contului de utilizator. Prin înregistrarea ca utilizator si bifarea punctului in cauza pe allfarm.ro se consideră acceptată cererea de primire de comunicări comerciale la adresa de email furnizată la înregistrare. Vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email sau accesând pagina “Contul meu”.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și folosirea site-ului (condiții prevăzute de prezentul document). În cazul în care nu s-a modificat nici structura, nici conținutul mesajelor primite de către abonat, acestea pot fi retransmise și altor persoane, pe răspunderea lor.

Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului allfarm.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului document. În acest context, Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

Dacă există orice fel de motive pentru a crede că un abonat nu respectă prevederile prezentului document atunci Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul acestuia la newsletter.

12. Politica de utilizare a datelor cu caracter personalPolitica de utilizarea a datelor cu caracter personal este disponibila aici.

13. Politica de utilizare Cookies

Pentru a asigura buna functionare a website-ului allfarm.ro uneori plasam in computerul tau mici fisiere cu date – „cookie-uri”. Prin informatiile ce le regasesti la pagina – Politic cookies aici – oferim cateva explicatii in privinta plasarii si utilizarii cookie-urilor pe allfarm.ro.

14. Dispoziții finale

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii cauzate de produsele și serviciile comercializate pe allfarm.ro și care nu sunt deja tratate de niciun articol din prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către Cumpărător. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente din Ilfov.

Fiind de acord cu această formă a “Termenilor și condițiilor” de utilizate a allfarm.ro, Cumpărătorul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vânzător față de orice Cumpărator este valoarea sumei încasate de către Vânzător de la acesta.

Termeni și condiții

AllFarm Newsletter