Despre Cașcaval maturat din lapte de oaie și vacă - 400g
Știați că brânza este unul dintre cele mai vechi alimente? Veche de vreo 12.000 de ani?
Se presupune că, plecând la vânătoare poate, oamenii au luat cu ei lapte în „vase” făcute din stomace uscate de vițel. Probabil că așa laptele s-a amestecat cu cheagul, ceea ce a produs separarea „brânzei” de zer. Cu siguranță tot rodul întâmplării a fost inițial și felul în care a evoluat „boțul” de brânză pus la păstrare, acesta devenind precursorul brânzeturilor maturate așa cum le cunoaștem azi.
Oamenii au observat că există factori care influențează atât prepararea, cât şi păstrarea ulterioară a acestei veritabile „conserve” naturale de lapte, care este brânza. Apoi au început să folosească acești factori (temperatură, timp, umiditate, adaos de sare, etc) şi să experimenteze.
Așa s-a născut arta preparării brânzei.
Cașcavalul Zada cu lapte de oaie conține 55% lapte de oaie, 45% lapte de vacă.
Produs cu greutate variabilă, prețul afișat reflectă o greutate de referință – 400g ( 64/kg). Pentru plățile online, diferențele vor fi returnate în contul din care s-a efectuat plata. Pentru plățile ramburs, prețul final va fi afișat în factură.
Direct de la fermă
Natural înseamnă sănătos
Calitate garantată
Producție atent verificată
Povești inedite
Pregătit ca în poveste
Gust unic
Rețete pline de tradiție
Scrie review pentru
Cașcaval maturat din lapte de oaie și vacă – 400g
Scrie review pentru
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Prin publicarea review-ului, ești de acord cu termenii și condițiile site-ului
1 review for Cașcaval maturat din lapte de oaie și vacă – 400g