Despre Brânză frământată - 250g
Brânza frământată este fabricată din lapte de vacă, după o rețetă tradițională din localitatea Fundu Moldovei. Cașcavalul maturat se mărunțește și se frământă cu puțină sare, produsul astfel obținut fiind potrivit pentru a fi folosit în rețete tradiționale, precum bulz ciobănesc sau plăcintă cu brânză sărată, dar și pentru a fi consumat ca atare, alături de mămăliguță, slănină și ceapă.
Direct de la fermă
Natural înseamnă sănătos
Calitate garantată
Producție atent verificată
Povești inedite
Pregătit ca în poveste
Gust unic
Rețete pline de tradiție
Scrie review pentru
Brânză frământată – 250g
Scrie review pentru
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Prin publicarea review-ului, ești de acord cu termenii și condițiile site-ului
1 review for Brânză frământată – 250g