Politica de retur

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL comercializează și produse din categoria alimente. Conform legislației în vigoare (ord. 1302000 completată de legea 512003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art. 12, pct. a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele cumpărate de pe allfarm.ro pot fi refuzate doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de Cumpărător.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL de la acest Cumpărător.

SC INNOVANA BUSINESS SOLUTIONS SRL ofera garantie totala pentru produsele care nu corespuns calitativ cu solicitarea initiala. Pentru problemele semnalate oferim un cupon de reducere cu valoare, cel putin, egala cu contravaloarea produselor necorespunzatoare. Astfel, acordam:

  1. Voucher de 11 RON pentru situatia produselor cu valoare cuprinsa intre 1-11 RON
  2. Voucher 25 RON pentru situatia produselor cu valoare cuprinsa intre 12-25 RON
  3. Pentru situatia produselor cu valoare mai mare de 25 RON clientii vor fi contactati si se va clarifica metoda de returnarea a banilor (Voucher, pe card/in cont).

La solicitarea expresa a clientului putem returna banii direct pe card sau in contul IBAN al clientului si pentru situatiile 1si 2.

Politica de retur

AllFarm Newsletter