Parteneriat Banca Transilvania

Parteneriat Banca Transilvania

bg-logo-bt
Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România din punctul de vedere al activelor, precum şi lider pe piața cardurilor. BT are peste 3 milioane de clienți, 500 de sedii şi 8.000 de angajați.

Este singurul brand bancar românesc care face parte din Clasamentul Brand Finance 500 (2019 şi 2018). Povestea de succes a Băncii Transilvania a început acum 25 de ani, în România, în Cluj-Napoca, cu o echipă formată din 13 persoane şi o sucursală. www.bancatransilvania.ro

bg-logo-allfarm (1)
Despre Allfarm.ro

All Farm este prima platformă din România care creează un ecosistem digital, dedicat deopotrivă fermierilor și consumatorilor, care este formată din trei componente majore:

1. All Farm Market - marketplace cu produse naturale, direct de la ferme sau producatori locali, adresat consumatorilor finali.

2. All Farm Trade - care va adresa nevoile recurente ale fermierilor de servicii și produse.

3. All Farm Tech - un software avansat de management al fermelor, cu componente IoT.

All Farm Market este dedicat exclusiv produselor naturale de la fermă și are ca obiectiv să faciliteze accesul producătorilor tradiționali către un număr cât mai mare de consumatori. Pe de altă parte, software-ul de management al fermelor și marketplace-ul dedicat acestora vor reuși să pună la dispoziția fermierilor soluții logistice și de marketing, deschizând noi perspective de business.

AllFarm Newsletter