Despre noi

Selectăm doar ce este mai bun pentru tine

shutterstock_497154232

Ne ducem cu drag să cumpărăm de la el săptămână de săptămână și ne simțim bine să știm că am făcut cea mai bună alegere. Știm exact cum cultivă pământul, avem certitudinea că punem pe masă cele mai proaspete produse și mai bine crescute fructe și legume.

Și oricât de mult ne-am dori să rămână micul nostru secret, asul nostru din mânecă, știm că trebuie să afle cât mai multă lume de el, ca să rămână „în business” și să ne putem baza pe el cât mai mult.

În 2018 am avut fericita revelație: există o soluție pentru toate aceste probleme. Așa că am hotărât să o punem noi în aplicare și ne-am asumat următoarea misiune: să aducem produsele tradiționale pe masa cât mai multor consumatori, într-un timp cât mai scurt, la prețuri cât mai convenabile.

Ne-am propus să creăm o platformă unde consumatorii pot întâlni producătorii locali și pot alege de la cine cumpără, în funcție de produsele de care au nevoie. Ne dorim să fim alături atât de cei care cumpără, cât și de cei care vând.

shutterstock_739720942

Noi suntem Răzvan, Liviu și Andrei și ne-am unit forțele pentru a construi All Farm.

Am început lucrul la platformă în primăvara anului 2019, fiind convinși că o interfață digitală cu un mesaj puternic va fi o soluție potrivită atât pentru producători, cât și pentru consumatori. Cei care cumpără vor avea la dispoziție o gamă largă de produse, iar cei care vând vor avea acces la o piață de desfacere mult mai mare față de cea cu care poate erau obișnuiți.

Am construit o identitate vizuală și comercială pentru platforma noastră, am definit și optimizat fluxurile logistice, am conceput un mecanism strict de validare și testare a producătorilor locali… A fost mult de muncă, însă începând cu luna Noiembrie vom culege împreună roadele.

Inspira-te

allfarmworld

AllFarm Newsletter