Sortimente obraznice de muștar
Chef Sosin
Salut, Chef Sosin există. Sunt eu. Cel din fotografia de la profil. Port ochelari, alerg, iubesc Dobrogea și sunt îndrăgostit de ceea ce fac. Adică sosuri. Totul a început cu un grătar în curte, printre prieteni, și cu mai multe luni petrecute printre condimentele din Indonezia sau Maroc. Azi, sosurile mele conțin peste douăzeci de tipuri de mirodenii și condimente. Exotice dar crescute și pe lângă casă. Cuminți dar și obraznice. Altfel spus, de neuitat.
Schinduf, piper, chimen, coriandru, curmale, piper Sichuan – sunt doar câteva exemple care se regăsesc tabelul elementelor lui Chef Sosin. Elemente din care selectez și dozez cu mare atenție. Bucătăria mea nu are graniție și nici nu le caut. În schimb, sosurile rămân repere. Semne de orientare prin tot acest pampas culinar nesfârșit, alături de care sper să atingi cât mai des starea de grație. Nirvana gusturilor.